OBS Delta vertoont film 'Potlood' in cultureel centrum 'De Pas'

Op woensdagavond 20 december om 19.00 uur wordt in cultureel centrum 'De Pas' in Heesch de korte film Potlood vertoond. Deze film is gebaseerd op de film 'Twenty Dollar Bill' uit de jaren '80, waarbij een briefje van 20 dollar gefilmd is en allerlei avonturen meemaakt. In de film Potlood worden de belevenissen van ons potlood getoond. Van de start tot het einde van de film zijn het potlood samen met de kinderen de hoofdrolspelers en is de rode draad van de belevenissen gebaseerd op de visie en kernwaarden van OBS Delta.

De film is gemaakt door Ron van Eijck, regisseur van beroep en de vader van Hazel en Griffin. Kinderen van OBS Delta. Samen met de kinderen ouders en team heeft hij er een prachtig project van gemaakt. Zeker de moeite van het bekijken waard!

De film duurt maximaal 20 minuten, de toegang is gratis.
Om kosten te dekken staat er een bus voor vrije giften.