Nieuwtjes

Circuit
Tijdens het rekencircuit in groep 3-4 maken wij twee bouwwerken van een plattegrond: eerst in het klein en daarna in het groot. En waar kun je dat het
Buitenlesdag!
Vandaag was het buitenlesdag. We hebben zoveel mogelijk sommen gemaakt op het schoolplein. Ook hebben we woorden gezocht en die werden opgeschreven bi
Paaseieren zoeken!
Vandaag is de paashaas bij ons langs geweest. We hebben met alle groepen paaseitjes gezocht, gezellig!
Lente in de klas!
We hebben vanmiddag raamschilderingen gemaakt. Tulpen, zonnebloemen, sneeuwklokjes, hyacinten en narcissen, noem maar op! Het lente-gevoel!

Stempelen met wc-rolletjes
In groep 3-4 maken de kinderen graag gebruik van betekenisvolle hoeken waarin o.a. taal, schrijven en rekenen spelenderwijs en geïntegreerd aan bod komen.
De kinderen leerden vandaag handige manieren om snel aantallen te zien, zoals het werken met getalbeelden en de vijfstructuur. We leerden van en met elkaar!
Het sneeuwt!
IMG_20180125_140127